Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@spiritakademia.hu e-mail címen.

Tavaszi-nyári sminkötletek

Megmutatjuk Neked milyen divat uralja a tavaszi, nyári sminkszezont. Te se maradj le! Dobd fel az arcod smink ötleteinkkel, hogy ezáltal még szebb lehess!

 

Dobd fel napodat és próbálj ki egy új sminktrendet!

Megmutatjuk, hogy melyek azok a sminktrendek, melyek a tavaszi-nyári szezonban hódítanak. Fedezd fel őket és válaszd ki közülük, hogy melyiket viselnéd örömmel. Nyugodtan kombináld ezeket megszokott sminkeddel, vagy egyik új sminkelemet a másikkal. A lényeg, hogy választásodat büszkén viseld magadon, mert a pozitív kisugárzás elengedhetetlen.

Akkor vágjunk is bele, hogy milyen érdekességeket, újdonságokat, esetleg régi, jól bevált klasszikusokat tartogat számunkra a sminkvilág!

 

Az izgalmas dupla üres tusvonal

Úgy húzz két tusvonalat szemhéjadra, hogy a halántékod felé közeledve, ahol összeérnek, maradjon köztük egy kis üres, kitöltetlen rész. Ha esetleg nincs még szemhéjtusod, bátran próbáld ki a Spirit Nails termékét!

 

A különleges alsó tusvonal

Akkor már maradjunk a tusvonalnál. Az alsó tusvonal használata nem mindenkinek áll jól, de érdemes kipróbálni, mert, ha abba a csoportba tartozol, aki bátran alkalmazhatja, akkor ez nagyon szép és különleges eredményt tud arcodnak kölcsönözni.

 

Dús, kusza, hangsúlyos szemöldök

Nem mindenki tudja elviselni, ha direkt rendezetlen hatást kelt a szemöldöke. Pláne, ha rendmániás vagy. Azonban, ha téged ez nem zavar, próbáld ki a „fluffy” szemöldököt! Legkönnyebben laminálással tudod elérni a felfelé álló, kusza hatást.

 

Jöhet a neonszín!

Nem kell belőle sok, csak rejts el belőle egy kicsit a szemednél, hogy feldobd vele tekinteted. Viszont, ha igazi wow hatást szeretnél, használd felső tusvonalként!

 

Dobd fel sminked strasszkövekkel!

Persze nem kell túlzásba esni! Ahogy az előbb említett neonszínnel sem. Egy-egy aprócska strasszkő már be is vonzhatja a tekinteteket.

 

Használj metál fényt és tündökölj!

Metál fényű termékek? A beauty márkák folyamatosan fejlesztik ezeket, így, ha bármelyik cég termékei közül is válogatnál, mindegyiknél találsz már ilyet. Használd bátran a metál fényt és tündökölj!

 

Kerüljön a természet és a kiegyensúlyozottság színe – a zöld – a szemhéjadra!

Szinte bármelyik árnyalatában menő lesz a zöld szín használata a szemhéjadon. Ha nem érzed magadénak, de mégis kipróbálnád, használd csak tusvonalként.

 

Glitteres, csillogó szemhéj

Lényege, hogy ragyogjanak a szemeid a sok-sok fénylő, csillogó glittertől. Nyilván ezt a sminkötletet nem egy üzleti megbeszéléshez kell használni. Viszont, egy esti koktélozáshoz a barátnőkkel nagyon tud passzolni.

 

Letisztult, természetes make-up, kissé túlzó arcpírrel

Ha sietsz, nem is kell semmi mással foglalkoznod, csak, hogy egy könnyed alapozó, kis szájfény és szempillaspirál kerüljön az arcodra. Ehhez jön az üde arcpír egészen a halántékodig – aminek mennyiségét kicsit túlzásba is viheted – és máris kész a tökéletes smink. Nagyon kevés termék elég az elkészítéséhez. Lényege, hogy a pirosító emelje ki az arcod.

 

Használd ugyanazt a színt mindenhová!

Vedd elő a tavaszi-nyári színpalettád – vagy próbáld ki a Darling palettát – és válassz ki egy olyan színt, amit az arcod összes részére alkalmaznál. Vidd fel a szádra, arccsontodra, a szemeidre és máris kész az elragadó sminked.

 

Élénk, mutatós ajkak

Ha nappali sminkként használod, arra azért figyelj oda, hogy ha ajkad nagyon hangsúlyos, máshova már ne helyezz erős festéket. Illetve, az is fontos, hogy bőrödhöz illő ajakfestéket válassz.

 

Elő a szeplőkkel!

Ha már itt a jó idő, sokaknak előjönnek a szeplői. Ne rejtegesd ezeket, mert igazán csábítóak tudnak lenni!

 

Kétféle szemhéjpúder, ha igazán bevállalós vagy!

A végére hagytuk a number one-t, amit csak igazán merész nőknek ajánlunk. Ha tényleg valami újra vágysz és nem félsz az esetleges csodálkozó szemlélőktől, akkor próbáld ki, hogy a két szemeden eltérő színt viselsz. Ha már ezt a sminktippet alkalmazod, legyen tényleg eltérő a két választott szín, mert különben nem érződik a szándékosság és azt gondolják, hogy csak elrontottad a sminkedet. Viszont ez már tényleg a bevállalós kategória.

 

Kacérkodsz a sminkes szakma gondolatával?

Mutatjuk a Sminkes és szempillaépítő szakképesítés tanfolyamunkat!

A Sminkes és szempillaépítő tanfolyam sikeres elvégzése után képes leszel a vendéged részére megtervezni a sminkprofilt és sminktervet, a vendéged kívánságát és stílusjegyeit is figyelembe véve. Ezek után – a sminkprofil alapján – megalkotod számára az igényelt sminket és magas szinten alkalmazod a műszempillaépítés különböző technikáit.

A Sminkes és szempillaépítő tanfolyam jellege új típusú szakképesítés. A képzés 5-6 hónap alatt elvégezhető, ami tantermi- és élő online oktatás, illetve önálló otthoni felkészülés formájában valósul meg. Kérdés esetén oktatód elektronikus formában szívesen segítségedre lesz. A tananyagokat is elektronikus úton biztosítjuk számodra.

A tanfolyam megkezdéséhez középfokú iskolai végzettség és a 18. életéved betöltése szükséges. Ezen kívül egészségügyi alkalmasságra is szükséged van, mely vizsgálatot bármely foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely, foglalkozás-egészségügyi szakorvos elvégezhet.

A Sminkes és szempillaépítő képzés díja tartalmazza a nagy értékű eszköz- és alapanyag csomagot, mely a képzés végeztével is saját tulajdonodban marad. Nagy könnyítés, hogy a tanfolyam árát részletekben is kifizetheted.

A tanfolyam végén tanúsítványt állítunk ki. Sikeres szakképesítő vizsga esetén államilag elismert Sminkes és szempillaépítő szakképesítést igazoló bizonyítvány kerül a tulajdonodba.

Ha a sikeres vizsga után vállalkozást is indítanál, a Sminkes és szempillaépítő tanfolyamot ajánljuk. Sminkes és szempillaépítőként dolgozhatsz szalonban vagy más helyszínen, önállóan vagy csapatban, alkalmazottként vagy vállalkozóként. Ahogy Te szeretnéd!

 

A Sminkes és szempillaépítő tanfolyamon el fogod sajátítani

  • műszempilla építés: 1D-4D
  • soros és tincses szempilla felhelyezése
  • szempilla lifting
  • különböző sminktechnikák: nappali, estélyi, koktél, fantázia, esküvői smink
  • szemöldök laminálás
  • testfestés, arcfestés, henna, csillámtetoválás
  • maszkolás, sebkészítés, öregítés

 

Kedvet kaptál, hogy sminkes és szempillaépítő legyél?

Várjuk jelentkezésedet a komplex tudást nyújtó Sminkes és szempillaépítő szakképesítő tanfolyamra! Regisztrálj képzésünkre és e-mailben megküldjük részedre a további teendőket.

Amennyiben tovább válogatnál szépészeti tanfolyamaink között, látogasd meg weboldalunkat!

 

 

 

Forrás: femcafe.hu, cosmopolitan.hu, elle.hu

Képek: Unsplash

Kiskó Anikó

További bejegyzések