Gyakori Kérdések (GYIK)

Az alábbi gyakori kérdések téged is érdekelhetnek

További információra van szükséged egy tanfolyammal kapcsolatban? Többet szeretnél megtudni a modulzáró vizsga menetéről?

Legkönnyebben a weboldalunkon keresztül tudsz jelentkezni. Amennyiben kiválasztásra kerül az adott képzés, úgy a képzési adatlap alján található érdeklődést/jelentkezést kell kitölteni ahhoz, hogy rendszerünk és kollégáink e-mailben elküldjék részedre a képzési dokumentumokat. Ezután, a jelentkezési lapot kitöltve, majd visszajuttatva számunkra – postai úton, vagy e-mailben – fogadjuk el a jelentkezési szándékod.

Kaposvári irodánkat 7400 Kaposvár, Zárda u. 13. 3. em. 2.a. szám alatt találod meg, Ügyfélfogadási idő: hétfő-csütörtök 9.00-16.00, pénteken 9.00-13.00 óráig

Az árban benne van minden szakmai jegyzet, ami a választott képzés teljesítéséhez szükséges lehet, valamint tartalmazza a regisztrációs díjat is.

A részletfizetési lehetőségekről érdeklődj a választott képzés referensénél.

A számlaszámot minden esetben feltüntetjük a regisztrációt követően kapott tájékoztató dokumentumban. Kérjük, hogy az ott látott adatok alapján utalj.

  • készpénzbefizetés
  • belföldi postautalvány (rózsaszín csekk)

Természetesen, erre lehetőséget biztosítunk, vagy beszámítható egy másik képzés árába.

Igen, lehetséges, amennyiben a képzésnél szerepel a csatlakozási lehetőség.

A távoktatásos képzési forma egy jövőbe mutató tanulási mód, amit számos fejlett/fejlődő országokban előszeretettel használnak. Legfőbb jellemzője, hogy a képzés hallgatójaként az otthonodból tudod elsajátítani a tananyagot, amelyet az előre biztosított konzultációs időpontokban átbeszélhetsz, így a felkészülést követően sikeres vizsgát tehetsz.

A képzési forma nagy előnye, hogy bárhonnan teljesíthető, nem kizáró ok, ha nem Magyarországon élsz.  Távoktatás esetén a vizsgákon személyesen kell megjelenned. További pontos információkért fordulj a választott képzés referenséhez.

Míg a távoktatásos képzés teljeskörű szakmai tudást biztosít, addig a levelező tanfolyam otthoni körülmények között ad az adott szakmába való betekintést.

Általában szakmai orvosi alkalmassági vizsgálatra van szükség, melyet kizárólag folgalkozás-egészségügyi szakorvos végezhet el. Az egészségügyi alkalmassági vizsgálatot bármely foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely / foglalkozás-egészségügyi szakorvos elvégezheti.

Kérjük, hogy a vizsgálat előtt ide kattintva tájékozódj az egészségügyi alkalmassági vizsgálat elvégzésére jogosult orvosi szakellátó helyek listájáról!

Magánkézben lévő intézményünk is biztosít a képzésen résztvevők számára kedvezményt, melyről az adott képzés adatlapján, vagy annak képzési referensénél érdeklődhetsz.

A kínálatunkban található képzések iskolarendszeren kívül végezhetők, ezért diákigazolványt nem tudunk adni.

Ez képzésenként eltérő lehet, az erre vonatkozó információk a tájékoztatóban vannak feltüntetve. A tájékoztatót a képzési adatlap alján található érdeklődést/jelentkezést kitöltve e-mailen küldjük el számodra.

Tantermi képzés esetén mi biztosítjuk Neked a gyakorlati helyszínt tanműhelyünk, vagy szerződött partnereink segítségével.

Vizsgára jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével, határidőre történő leadásával és a vizsgadíj befizetésével lehet.

Pótlóvizsgát az a vizsgázó tehet, aki rá fel nem róható okból a vizsgát nem tudta elkezdeni. A távolmaradás okát a megadott határidőig igazolni kell. Pótlóvizsgára a vizsgázónak újból kell jelentkeznie, amihez a jelentkezési lapot újra be kell nyújtania.

Javítóvizsgát az a vizsgázó tehet, aki vizsgán igazolható ok nélkül nem jelent meg, azt megszakította, a vizsgán valamely vizsgatevékenysége sikertelen lett, vagy a rendes, illetve pótlóvizsgán történt szabálytalansága miatt a vizsgabizottság határozata alapján, nem folytathatta a vizsgát. A javítóvizsgára történő jelentkezés a jelentkezési lap ismételt leadásával, és a vizsgadíj befizetésével lehetséges.

  • személyazonosságot igazoló okiratot
  • iskolai végzettséget igazoló bizonyítványt (általános iskolai vagy érettségi bizonyítvány, ráépülés esetén alap szakképesítést igazoló bizonyítvány)

 

A vizsgához kapcsolódó további kérdéseiddel keresd a választott képzés szervezőjét (pl. gyakorlati vizsgához szükséges eszközök)

Nem találod kérdésedre a választ a gyakori kérdések közt?