Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@spiritakademia.hu e-mail címen.

Milyen színű a körmöd? – Műkörmös tanfolyam, ha meghoztuk a kedved!

Milyen színű a körmöd? A körömlakkod színe alapján, megmondjuk ki vagy! Érdekel a műkörömépítés? Itt a tantermi és online formában is elérhető Műkörmös tanfolyam.

Tudtad, hogy körömlakkod színe sok mindent elárul rólad?

Te általában melyik színt választod? A visszafogott, vagy inkább a hangsúlyos körömlakkot kedveled? Vagy sokszor cserélgeted és mindig az adott hangulatodra bízod az aktuális színt? Tarts velünk, nézzük a színek szerinti jellemzést!

Nude

Kezdjük is az egyszerű, természetes testszínnel. Ha a nude szín a kedvenc választásod, az azt jelenti, hogy biztosra mész. Hiszen minden alkalomra tökéletes opció, szinte az összes ruhához és ékszerhez passzol.

A nude színek viselése azt is mutatja, hogy nyugodt és őszinte ember vagy. Szereted a letisztult dolgokat, az egyszerűséget, a természetességet, és a praktikumot, egyúttal pedig kerülöd a feltűnést.

Egyesek túl hétköznapinak, egyszerűnek tartják ezt a színt, mert nem tűnik ki annyira, de valójában nagyon is szemrevaló. Nem hivalkodó, mégis magára vonzza a tekinteteket. Közben pedig kifinomultságot, igényességet, és ápoltságot sugall.

Ha szeretsz testszínt viselni, biztos, hogy nem vagy az újabb és újabb divathóbortok rabja, ehelyett inkább az ösztöneidre hallgatsz és döntéseidet is ennek megfelelően hozod.

Fehér

A természetesség, ártatlanság, tisztaság, egyszerűség és elegancia színe. Ha ilyen színű körömlakkot viselsz, szinte biztos, hogy szereted a rendet, igényes vagy és tisztaság vesz körül.

Illetve, a fehér körömlakkot viselő nők a belső lelki erejükről, és ártatlanságukról osztanak meg információkat a nagyvilággal.

Mindenképp dobd fel szettedet még valami üde színfolttal, ha fehér a körömlakkod, mivel ez a szín önmagában ürességet, semlegességet is mutathat.

Piros

A piros egy nagyon merész választás. Ez a manikűr sok-sok szenvedélyt jelez viselőjéről, akit érzelmei vezérelnek.

Ha ezt a színt használod, szexi és csábító akarsz lenni. Szeretsz magabiztosságot vagy dominanciát mutatni. Nem félsz a feléd forduló tekintetektől. Sőt, fontos számodra, hogy rád irányuljon mások figyelme, mivel olyankor érzed magad igazán jól.

A piros körmöket viselő nők általában mindenbe nagy lelkesedéssel fognak bele, és céljaikért megállíthatatlanul küzdenek. Viszont ez csak addig tart, míg úgy gondolják, hogy megéri.

Ha esetleg nem vagy eléggé magabiztos, a piros választása a legjobb, hogy segítsen Neked ebben. Viselj pirosat, és majd meghozza az önbizalmadat!

Illetve, ha nem tudod, hogy milyen színt válassz, a piros többnyire megfelelő lehet, ugyanis időtlen, klasszikus és elegáns is egyszerre.

Rózsaszín

A pink nails választása azt árulja el viselőjéről, hogy csajos csaj, hiszen a rózsaszín körmök viselése egyértelműen nőies hangulatot áraszt. Alapvetően nyugodt a természeted, megfontolt és nagylelkű vagy.

Ha sokszor választasz pink színű körömlakkot, az azt jelenti, hogy könnyen elmerülsz az álomvilágodban. Téged kevésbé érdekel, hogy megfelelj a társadalmi normáknak.

Valószínű, hogy érzelmes, romantikus és érzékeny alkat vagy, aki inkább hallgat többször a szívére, mint az eszére. Sokan szeretnek és örömmel közelednek feléd.

Viszont az sem mindegy, hogy milyen árnyalatú a rózsaszín. A visszafogottabb világosabb színre festett körmök inkább kecsesnek, nőiesnek és tartózkodónak mutatják viselőjét. Az erősebb festék feltűnésre vágyó, önbizalommal teli, bátor és nyitott természetre utal.

Fekete

Te egy titokzatos, nehezen kiismerhető személyiség vagy, ha gyakran viselsz fekete körömlakkot.

Kifejezetten kreatív egyéniség vagy. Te vagy az, aki szeret a megszokottól eltérően gondolkodni. Sorra pattannak ki a fejedből az újító gondolatok, sőt az sem ritka, hogy erőteljes művészi vénával vagy megáldva.

Ha ezt a színt bevállalod, akkor erős egyéniség vagy, és nem hagyod, hogy ellenkezzenek veled. Nem olyan fából faragtak, hogy mások mondják meg, mit és hogyan csinálj. Ellenkezőleg! Mindenről határozott véleményed van és nagyon fel tud bosszantani, ha valaki megpróbál átverni.

Narancssárga

Bátor vagy és nem félsz kockáztatni, hiszen a színválasztásod is merész.

A narancssárga szín tele van életerővel és izgalommal. Ha ilyen színű körmöket viselsz, akkor pozitív, lelkes, impulzív, energiával telt, nyitott személyiség vagy.

Hogy mit gondolnak rólad mások? Az téged nem igazán érdekel. Te csak jól akarod érezni magad. Az unalmas, eseménytelen mindennapok gondolatától is kiráz a hideg.

Szeretsz szórakozni és életre szóló élményeket gyűjteni. Melletted senki nem unatkozik.

Citromsárga

A napfény színe. Körömlakkod – ahogy a napsütés – örömöt és boldogságot sugároz.

A citromsárga körmök a vidámságról és játékosságról árulkodnak. Azt jelenti, hogy pozitív személyiség vagy, aki nagyon sokat mosolyog és nevet. Felvidítod a körülötted lévő embereket.

Folyamatosan tele vagy energiával, életerővel és ambícióval. Óriási lelkesedéssel tekintesz a mindennapokra.

Szereted a dolgok jó oldalát nézni, optimista vagy. Mindenben és mindenkiben meglátod a jót. Mindenkihez akad egy kedves szavad. Az új barátságok kialakítása számodra nagyon fontos, szinte a lételemed.

Lila

A lila egy kifejezetten erős szín. A nemesi és királyi ranggal is összekapcsolható, így főként a sikeres és ambiciózus nők kedvelik. Így a színt a magabiztossággal és az egyéniséggel is társítják.

Viselőjét merésznek, csábítónak és rejtélyesnek láttatja. Használj lila színt, ha érzéki és titokzatos hangulatot szeretnél kifejezni.

Ha a körmödön szereted a lilát, akkor ez arra is utalhat, hogy kreatív és fantáziadús vagy. Illetve, hogy jó megérzőképességgel rendelkezel, előrelátó vagy.

Kék

A kék a béke és a nyugalom színe. Te egy őszinte, hűséges, megbízható, barátságos jellem vagy.

Nyitott vagy az új dolgok iránt. A kékkel azt üzened a világnak, hogy nem félsz a változásoktól, kifejezetten nyitott vagy az újdonságokra.

A felszabadulás, a könnyedség belső vágyának megjelenését jelenti. Egy ilyen lány szeret nevetni, és aligha fognak unatkozni vele. Neki boldognak lenni szinte természetes állapot.

A kék körömlakk emellett azt is mutatja, hogy izgalmas és szórakoztató vagy. A kék árnyalatok a vidámság és optimizmus bizonyítékai.

Zöld

Ez a szín a harmóniát és az egyensúlyt jelképezi.

Aki sokszor választja körme színének, az empátiával gazdagon megáldott és jó emberismerő. Nem ritka, hogy a körülötte élők hozzá fordulnak tanácsért.

A zöld szín azt mutatja, hogy mindig számíthatnak rád. Sokan megbíznak benned és fontos titkokat osztanak meg veled.

Neon

Igényled a maximális figyelmet. Bátran megmered mutatni magad, sőt szeretsz reflektorfényben lenni. Könnyedén kezdeményezel beszélgetéseket idegenekkel is.

Szereted a tempót. Megvan hozzá az energiád, hogy Te legyél a bulik mozgatórugója.

Itt a lehetőség! Tantermi és online formában is elérhető Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam

A gyakorlatorientált Műkörmös tanfolyam legfőbb célja, hogy rövid időn belül versenyképes szaktudásra tegyél szert. OKJ-s szakmai képzéssel egyenértékű minőségi oktatás azok részére, akiket a hosszú évekig tartó, iskolarendszerű képzések nem érdekelnek.

A tantermi formában tartott Műkörmös tanfolyamok az ország minden megyéjében megtalálhatóak, nem csak Budapest, ahol elérhetőek. Amennyiben otthonod kényelméből tanulnál, online formában is lehetőség van elsajátítani. Oktatóink mindegyiken szeretettel várnak.

Érdekel a körmös szakma? Akkor olvass tovább a részletekről!

A Műköröm tanfolyam által megtanulod

A Műkörömépítő képzés keretei között szerzett tudásodnak megfelelően képes leszel az összes alapvető műkörömépítés és körömdíszítési technika, kézápolás, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzésére, henna díszítésre, paraffinos és SPA kezelésre kézen, eszközök szakszerű használatára. Továbbá átadjuk a kézápoló, műkörömépítő szalon kialakításának és működtetésének ismeretét.

A gyakorlati és elméleti képzés során egyaránt betekintést nyerhetsz a hagyományos és a legújabb műkörömépítési technikákba, szolgáltatást megalapozó élettani, anatómiai, szakmai, anyagismeretbe, melyet sokéves tapasztalattal rendelkező profi mester oktató tanít meg Neked!

A Műkörömépítő képzés megkezdéséhez szükséges

A Műköröm tanfolyam megkezdéséhez nem szükséges semmi más, csak alapfokú iskolai végzettség, vagyis 8 általános megléte és a 16. életéved betöltése.

Mikhez fogsz hozzájutni?

A szakmai képzés követelményeinek elsajátításáról – a Műkörömépítő képzés befejeztével – szakmai vizsga keretében kell számot adnod. Sikeres vizsga esetén egy magyar nyelvű tanúsítvány, illetve egy német nyelvű zertifikat kerül kiállításra.

A Műköröm tanfolyam ára tartalmazza a nagyértékű Spirit Start műkörmös eszközcsomagot, ami a képzés végeztével is a tiéd marad. Mindent megtalálsz bent, ami a munkavégzéshez szükséges.

Érdekel a körmös szakma? Vegyél részt a Spirit Beauty Kft. Műkörmös képzésén!

Ha meghoztuk a kedved, nincs más dolgod, mint weboldalunkon regisztrálni a Kézápoló és műkörömépítő tanfolyamra. Válaszd ki, hogy tantermi, vagy online formában szeretnéd végezni, aztán már csak néhány kattintás és kezdődhet is a tanulás!

Ha a Műköröm tanfolyam után nem állnál meg, mert további tudást gyűjtenél, vár Rád Műköröm díszítő tanfolyamunk is, illetve elérhetőek műköröm technikai képzéseink.

A Pedikűr, lábápoló tanfolyam is megtalálható oldalunkon, ugyancsak tantermi és online formában is.

Ne felejtsd el, hogy várnak Rád tanfolyamaink. Nálunk az ajtók mindig nyitva állnak előtted!

 

Forrás: alfakapos.hu

Képek: Unsplash

Kiskó Anikó

További bejegyzések