Szépségipari marketing kisvállalkozóknak tanfolyam

A tanfolyamot partnerünk a The Bright Academy szervezi

bruttó 14.990 Ft Egyszeri összeg
bruttó 14990 Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Marketing stratégia tanfolyam szépségszalonoknak

Az szépségipar, az utóbbi pár évben az egyik legnagyobb léptékben fejlődő iparággá nőtte ki magát. Ez a szépségipari marketing kisvállalkozónak, olyan hiánypótló tudásanyagot biztosít a hallgatóknak, amit akár azonnal a tanfolyam során is hasznosíthatnak. A cél az volt, hogy egy olyan online tanfolyamot készítsünk, ami igazi marketing barkácskészletként szolgál számodra. Egyértelmű, hogy nem mindenki tud külön marketing szakembert alkalmazni, de ha elvégzed a tanfolyamot, nem is lesz rá szükséged, hiszen minden tudás ott lapul majd a zsebedben! Új ügyfeleket szeretnél szerezni? Esetleg a régieket visszacsalogatni? Vagy mindkettőt? Nem akadály, a tanfolyam segítségedre lesz minden esetben! Vértezd fel magad igazán használható tudással! 

One man show 

A kisvállalkozóknak sokszor nehezebb dolguk van, hiszen egyszemélyben pénzügyesek, marketingesek és hr feladatokat is végeznek. Nap, mint nap számos kihívással néznek szembe, a vállalkozás vezetésével kapcsolatban, ilyenkor nehéz még inspirálódni is egy – egy témában. Rátok gondolván készítettük el ezt a tanfolyamot, hogy bármikor előkapjátok a tarsolytokból. Olyan tudásanyagot szeretnénk átadni, ami mankóként szolgál majd a mindennapokban és bármikor vissza tudsz térni inspirálódni. 

szepsegipari-marketing-kisvallkozoknak-tanfolyam-2

Légy Te a főnök!

A szépségipari marketing kisvállalkozóknak olyan tudást biztosít számodra, amellyel akár egyedül is nekiállhatsz vállalkozásod fejlesztésének. Olyan marketinges mesterfogásokat gyűjtöttünk össze, ami komoly versenyelőnyt jelent majd a vállalkozásod és te magad számára is. Ha eddig úgy érezted képtelen vagy lépést tartani az éppen aktuális trendekkel, akkor ez az online tanfolyam segít majd számodra naprakésznek maradni. A tanfolyam elvégzése után ösztönösen tudod majd mit kell tenned, és akár a self branding is magától működik. A tanfolyam olyan vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos ötleteket ad majd, amit akár rövid akár hosszú távon is hasznosíthatsz! A tanfolyam elvégzése után te is tudsz majd marketinges szemszögből a vállalkozásodra tekinteni. 

Online és offline tippek 

Ez a szépségipari marketing kisvállalkozóknak nem pusztán online ismeretekre korlátozódik, jelentős offline tudásanyagot is tartalmaz. A tananyag abban segít majd, hogy más szemmel tekintsd magadra és a versenytársaidra is egyaránt. Minden fejezetben találsz majd technikai segédanyagot is. A szépségipari marketing elméleti és gyakorlati tudást is biztosít.

szepsegipari-marketing-online-offline-tippek

Kerülj lépéselőnybe!

Ez a tanfolyam akkor jó választás, ha úgy érzed megrekedtél egy kicsit és nem tudod merre tovább. Ha úgy érzed, jól lenne egy mankó vagy segítség, a vállalkozásod vezetéséhez. A tanfolyam célja, hogy új ismereteket adjon, legyen az e-mail marketing, social media vagy éppen offline marketing eszközök. Hidd el, egy idő után rájössz, hogy beépítetted a mindennapokba és fel sem tűnik, hogy amit éppen csinálsz az bizony marketing! 

Miről szól a tanfolyam? 

A szépségipari marketing tanfolyamban olyan eszközöket és metódusokat adunk a kezedbe, amelyekkel új vásárlókat szerezhetsz vagy éppen régieket csalogathatod vissza. A tanfolyamban az alapoktól indulva szerezhetsz új tapasztalatokat és ismereteket, mindezt azért, hogy a vállalkozásod még virágzóbbá váljon. Tanulsz az e-mail marketing fontosságáról, különbözö online és offline marketing csatornákról, és olyan tippeket adunk, amikkel garantáltan piacvezetővé válhatsz. 

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

 • Szépségipari dolgozóknak, akik szívesen fejlesztenék magukat marketing és vállalkozásfejlesztésből. 
 • Azoknak, akik úgy érzik, hogy szeretnének személyre szabott tanácsokat kapni. 
 • Azoknak, szeretnék még elkölezettebbé tenni ügyfeleiket és új ügyfelek szerezni.

 

Mire lesz szükséged a tanfolyam során?

 • Nem szükséges előzetes szaktudás, vagy előképzettség. 
 • Papír, toll és stabil internetkapcsolat szükséges. 

Tanfolyam moduljai

 1. Online marketinges eszközök alapok
 2. Online marketing a gyakorlatban
 3. Weboldal, márkaépítés, vizuális tartalom