Masszázs tanfolyam

A tanfolyamot partnerünk a The Bright Academy szervezi

bruttó 39.990 Ft Egyszeri összeg
bruttó 39990 Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Ritka a jó szakember

Ismered az érzés, mikor egy profi masszőr kezei közé kerülsz és új emberként lépsz le a masszázs ágyról? Bizony, egy jóleső masszázs tökéletes napindító vagy napzáró rituálé lehet. Azonban a masszázsnak komoly egészségvédő szerepe is van, hiszen erősíti az immunrendszert és megelőzi a betegségeket. Ha a családban te vagy az ügyeletes masszőr, érdekel az anatómia, esetleg kedveled más emberek társaságát, akkor itt az ideje, hogy profivá válj! Nem szeretnéd a napodat 9 - 5-ig egy irodában tölteni? Szívesen segítenél az embereknek megőrizni az egészségüket? Akkor jelentkezz masszázs képzésünkre, és indulj el az úton, váltsd valóra álmaidat. Ma már ezernyi helyen találkozhatsz masszőrökkel, legyen az gyógyfürdő, pláza vagy akár egy wellness központ. Azonban jó masszőrt találni nem is olyan könnyű, mint az gondolnánk. Egy masszőr feladata nem csupán annyi, hogy egy - másfél órán keresztül átmasszírozza a testünket. A masszőr komoly anatómiai tudással rendelkezik, ismeri az emberi testet, az idegrendszert és alap bőrgyógyászati kérdésekben is tájékozott. Természetesen a gyakorlati tudás mellett, az elméleti tudás is elengedhetetlen, ezért kevés masszőr az igazán megbízható masszőr képzés. 

Legnépszerűbb masszázs tanfolyamok 

Számtalan masszázs képzés létezik, amire jelentkezhetünk, ha úgy döntünk szeretnénk később ezzel foglalkozni. A legelterjedtebb masszázs tanfolyam továbbra is a svédmasszázs vagy wellness masszázs. Ez egy alapképzés, amire a későbbi tanfolyamok épülnek. A svédmasszázs, egy alap képzettséget ad, aminek a célja, hogy a vendég felfrissüljön a masszázs után.  Erre a képzésre épül a terápiás masszázs, amit sokan gyógymasszázsként ismernek. A népszerűségét az adja, hogy ma rengeteg ember különböző reumás problémáktól, amire kiváló terápia a gyógymasszázs. Ezen a masszázs képzésen szerzett tanúsítvány nem egyenlő a gyógymasszőr szakmai képzéssel. A tanfolyam megadja a szakmai alapokat, amikre a későbbi képzések épülnek. 

Rengeteg népszerű képzés van, amiket a masszázs tanfolyam után elkezdhetsz. Az egyik ilyen a thai masszázs, amely egy különleges száraz masszázs fajta. Nyomásos technikán alapul, ahol az akupresszúrás pontokat kezelik, ezáltal kiváltva egy nyugalmi állapotot, és helyreállítva a test energiaszintjét. Ezek a nyomáspontok aktivizálják a test energiahálózatát, ami után úgy érezhetjük, szinte újjászülettünk. A nyirokmasszázs is egyre elterjedtebb itthon, nem véletlenül. A nyirokmasszázs célja, hogy eltávolítsa a pangó nyirokfolyadékot a szervezetből, ami olyan tüneteket okozhat, mint a dagadt boka. A méregtelenítő folyamatok beindulásával, a szervezetben megindul egyfajta öngyógyító folyamat. A másik hasonlóan népszerű masszázs, -  főként a női körökben - a cellulit azaz a narancsbőr elleni masszázs. Hatására csökken a narancsbőr, és pár centivel karcsúbbak is lehetünk az érzékeny területeken.

masszazs-tanfolyam-szakmai-alapok

Hogyan lehet belőled masszőr? 

Felkeltettük az érdeklődésedet? Akkor vár a masszázs tanfolyam! Ez az online tanfolyam megadja neked a szükséges szakmai alapokat, így később is eldöntheted, hogy szeretnél-e több százezer forintos képzésekbe fogni. A hivatalos, központi masszőr képzés szakavatott masszőrök jelenlétében zajlik, egy arra kijelölt szalonban. Ha kíváncsi vagy, és szeretnél az alapokkal megismerkedni akkor ez a tanfolyam neked szól!

 

Milyen munkák várnak rád masszőrként?

Masszőrként rengeteg lehetőség vár rád. Elhelyezkedhetsz egy masszázs szalonban, vagy gyógyfürdőben, ahol kialakíthatod az ügyfélköröd, ami később majd jól jöhet, ha saját szalont szeretnél nyitni. Az ilyen központokban vagy százalékos vagy fix fizetést kapsz. Bármelyik is lesz, ügyelj arra, hogy mindig kedves és készséges légy: ezáltal megjegyeznek az emberek és szívesen jönnek hozzád. Később, kialakíthatod a saját masszázs szalonod, ami csak a Tiéd!

 

Kinek ajánljuk a masszázs tanfolyamot? 

 • Elsősorban azoknak, akiket régóta érdekel a masszázs és az anatómia. 
 • Azoknak, akik mindig az ügyeletes masszőr szerepét töltik be a családban.
 • Azoknak, akik karrierváltásban gondolkodnak és szeretik masszírozni a barátaikat és családtagjaikat. 

Mi szükséges a masszázs tanfolyam elvégzéséhez?

 • Mint tanfolyamaink többsége ez sem igényel előzetes tudást.
 • Stabil internet-hozzáférés, felhasználói szintű számítógépes ismeretek.
 • Papír, ceruza a jegyzeteléshez.
 • Egy jó barát vagy családtag, akin gyakorolhatsz.

A tanfolyam moduljai

 1. Sejtek, szövetek, szervek, szervrendszerek
  a. Bevezetés
  b. Sejtek
  c. Szövetek
  d. Szervek, Szervrendszerek
 2. Csontok összeköttetései, felépítése, tulajdonságai
  a. Csontok összeköttetései
  b. Csontok
 3. A törzs, felső és alsó végtagok csontjai, összeköttetései
  a. A törzs csontjai
  b. A törzs csontjainak összeköttetései
  c. A felső végtag csontjainak összeköttetései
  d. Az alsó végtag csontjainak összeköttetései
 4. Ízületek alkotóelemei, mozgáselemei
  a. Az ízületek összetartásában szerepet játszó tényezők
  b. Az ízületek kitüntetett helyzetei
  c. Az ízületek mozgásai
  d.Az ízületek osztályozása
 5. Főbb izmok, járulékos elemek, izomműködés
  a. Az izmok általános tulajdonságai
  b. Az izmok csoportosítása
  c. Az izmok járulékos részei
  d. Az izomműködés élettana
  e. A mellkas izmai
  f. A hasizmok
  g. Hátizmok
 6.  A felső és alsó végtag izmai
  a. A felső végtag izmai
  b. Az alsó végtag izmai
 7. A keringési rendszer, tápanyagok és építőanyagok
  a. Artériák/ütőerek, vénák/visszerek, kapillárisok/hajszálerek és nyirokrendszer
  b. Tápanyagok és építőanyagok
 8. Masszázs javallati és ellenjavallatai
  a. Ortopédia
  b. Gyakori bőrbetegségek
  c. Masszázs indikáció/javallatai, kontraindikáció/ellenjavallatai
  d. Teszt
 9.  Masszázs gyakorlat