Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@spiritakademia.hu e-mail címen.

Bemutatjuk műszempilla építő tanfolyamainkat!

Műszempilla építő tanfolyamot keresel? Tudod, hogy náluk a Classic, Duplázó, Volume műszempilla építést is megtanulhatod? Sőt akár online képzésen is részt vehetsz!

Miért szeretjük annyira a műszempillát?

Ahhoz, hogy igazán csábos, nyílt tekintetet tudjunk varázsolni magunknak, nem mindig elég egy szép smink. Vannak, akiknek már eleve gyönyörű hosszú, ívelt pilláik vannak, de ők vannak kevesebben. A többségnek rövid vagy ritka, és általában csak kissé ívelt, vagy egyenes szempillái vannak, és ez a kor előre haladtával csak fokozódik.

A jelenlegi divat, a közösségi oldalak, a környezeti elvárások a külső fontosságát helyezik előtérbe. Így, aki teheti, csinosít magán. Persze ezt nagyon sokféleképpen megtehetjük, hiszen fodrászhoz is járunk, ráadásul újra nagy divat a fonás is. A ruházatunk is egyfajta képet mutat a világ felé rólunk, miért ne tehetnénk meg ugyanezt a pilláinkkal is?

A szépen elkészített szempillák gyönyörűen kiemelik a szemet, az arcot, vonzzák a tekintetet.

A most használt szempillák nem károsítják a szemet, könnyűek, lehetnek nagyon természetes hatásúak, vagy akár extrémek is. Egyetlen fontos feladat van vele, mégpedig a tisztán tartás.

Egy kis pilla történelem

A szempilla hosszabbítás Ázsiából indult, aztán az 1990-es években robbant be Amerikába, ahonnan egyenes út vezetett az európai országok meghódítására. Ekkor még a szálas technika volt az ismert. Ebben az időszakban még valóban mű hatást keltett, de az évek múlásával a technikai fejlődött, ma már vannak olyan műszempillák, amiről nagyon nehéz vagy lehetetlen első pillantásra megmondani, hogy nem saját pillák.

Szeretnéd Te is elsajátítani a műszempilla építés fortélyait? A műszempilla építő tanfolyam pontosan ezért van! Tanuld meg először a Classic 1D építést, aztán jöhet a Duplázó. És ha már ezt is profin műveled, akkor vágj bele a Volume műszempilla építő tanfolyamba is!

 

Miből készítik a műszempillákat?

  • műanyag: szintetikus, bőrbarát anyagból
  • silk: selyembevonatú, szintén szintetikus anyagból készült, teljes hosszában elvékonyodó, fényes pillák
  • mink: műnerc bevonatú, csak a vége vékonyodik el, ezért gyönyörűen göndörödik, viszont matt pillák
  • toll
  • emberi haj
  • papír
  • és még számos új anyagból kísérletezik ki a legtermészetesebb hatást

 

Te is építhetsz műszempillát!

Műszempilla építő az lehet, aki műszempilla építő tanfolyamot végzett. Elővégzettség nem szükséges hozzá, de jó, ha már benne vagy valamilyen szinten a divat és a szépészet világában. Hiszen, aki sminkes vagy kozmetikus, az már magabiztosan bánik a vendéggel, és pontosan tudja, hogy mi az, amit biztonságosan megtehet.

Milyen tulajdonságokra lesz szükséged a műszempilla építő tanfolyam alatt és utána is?

Türelem:

Legyen a legfontosabb tulajdonságod a türelem. Egy teljes műszempilla szett felrakása 1,5-3 órába telik. Ha Te türelmes vagy, akkor a vendéged sem fog izegni-mozogni, mindenkinek könnyebb lesz az az idő, amíg minden szál pilla a helyére kerül.

Kitartás:

Kitartóan gyakorolnod kell. A műszempilla építő tanfolyam alatt 3-4 órába fog telni mire készen leszel az első 1D szett felrakásával. Ez hosszú idő, kitartónak kell lenned, nem adhatod fel a felénél. De hidd el, van értelme a sok gyakorlásnak, hiszen a későbbiekben sokkal rövidebb idő alatt leszel képes ugyanolyan gyönyörű munkát kiadni a kezedből.

Bizalom:

Miután több órát igénybe vesz a pillák felhelyezése, fontos, hogy bizalommal legyen feléd a vendéged, hiszen leragasztott szemmel fog feküdni a kezeid között órákon át.

Kreativitás:

Ahhoz, hogy a vendégedhez legjobban illő műszempillát megtaláld, fontos, hogy felismerd, melyik állna neki igazán jól. Figyelembe kell venned a vendég szemformáját, tudnod kell eldönteni, hogy milyen sűrű, hosszú és vastag műszempilla állna jól neki. Sőt kaphat-e esetleg valamilyen színes vagy extrém pilla felhelyezésére.

Naprakészség:

Fontos, hogy a trendekkel naprakész legyél. Figyeld a divatot, kísérletezz bátran, engedd szabadjára a fantáziádat, így a vendégeidnek már biztos kézzel helyezheted fel az újdonságokat is.

 

Milyen műszempillaépítő tanfolyamok vannak?

Három, egymásra épülő műszempilla építő tanfolyamra van szükséged ahhoz, hogy szempilla stylist lehess:

A három képzés egymásra épül és nehezedik. A vendégek nagyrésze a 3D-t részesíti előnyben, így érdemes az alapokat nagyon jól megtanulnod, hogy a Volume műszempilla építő tanfolyamot már könnyen teljesítsd.

Ha mindhárom tanfolyamot elvégezted, akkor már könnyedén fogsz segíteni a vendégednek a döntésben, hogy milyen típusú, hosszúságú, vastagságú, színű műszempilla passzol a szemformájához, stílusához. A tanultak alapján fel tudod mérni, hogy milyen állapotban vannak a vendég szempillái, mi az, amit elbírna a saját pillája és melyik az a szett, ami igazán kiemelné a szeme szépségét. Figyelj arra, hogy a vendéged pilláit még véletlenül se károsítsd. Ha roncsoló lenne, amit kér, akkor mondd el neki szépen, és beszéljetek meg mást. És már kezdődhet is a szépítkezés!

Milyen műszempilla építő tanfolyamok vannak még?

Kínálatunkban megtalálod az

  • Műszempilla építő online tanfolyamot
  • Önálló műszempilla építő online tanfolyamot

A Műszempilla építő online alaptanfolyam pontosan ugyanaz, mint a Classic 1D műszempilla építő tanfolyam, csak az oktatás online zajlik. Azaz nem kell utaznod, közösségbe menned és egy babafej segítségével mindent ugyanúgy megtanulhatsz, mint a személyes képzés folyamán.

Az Önálló műszempilla építő online alaptanfolyam pedig az online továbbfejlesztett változata. Ezen a tanfolyamon Te egyedül, önállóan tanulod meg a Classic műszempilla építés technikáját. Nem olyan ördöngős, hogy egyedül ne menne!

 

Jelentkezz!

Válassz a műszempilla építő tanfolyamok közül, add le a jelentkezésedet és robbanj be a szépészet világába!

Forrás: makeup.blog.hu

Kép: Unsplash

Matics Kata

További bejegyzések