Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, Pedikűr, lábápoló tanfolyam

Jelentkezz most!

Új típusú képzéseinkkel államilag elismert bizonyítványt szerezhetsz!

Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, Pedikűr, lábápoló tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

500 000 Ft

Képzés típusa:

Szakképesítés

Szükséges iskolai végzettség:

érettségi

Ismerkedj meg a Sminkes és szempillaépítő, pedikűr, lábápoló képzéssel!

Most háromféle divatszakmát sajátíthatsz el egyszerre!

A Sminkes és szempillaépítő szakképesítés tanfolyam keretei között szerzett tudásodnak megfelelően képes leszel vendéged számára sminket készíteni és magas szintű műszempilla építési technikákat alkalmazni.

Miután megtervezted a sminkprofilt és elkészítetted a specifikus sminktervet, figyelembe véve a vendéged igényeit és stílusjegyeit, megalkotod az előre egyeztetett munkát.

Fontos feladatod lesz magas színvonalú esztétikai szolgáltatások nyújtása, a megfelelő higiéniai előírások betartása mellett. Munkádat végezheted csapatban vagy önállóan, alkalmazottként vagy vállalkozóként, szolgáltató egységben vagy a megrendelő által igényelt más helyszínen.

Az OKJ-s szakmai képzéssel egyenértékű Pedikűr, lábápoló tanfolyam keretei között szerzett tudásodnak megfelelően képes leszel – számos egyéb szolgáltatás mellett – kézi és kombinált lábápolás végzésére, alapvető körömdíszítésre, valamint paraffinos és SPA kezelés-, illetve japán manikűr alkalmazására, hennadíszítésre, továbbá az eszközök szakszerű használatára, élezésére.

Az elméleti és gyakorlati Pedikűr, lábápoló képzés során elsajátítod a szolgáltatást megalapozó orvosi ismereteket, illetve átadjuk a lábápoló szalon kialakításának és működtetésének ismeretét.

Minőségi, gyakorlatorientált képzések, profi mesteroktatókkal azok részére, akiket a hosszú évekig tartó, iskolarendszerű oktatás nem érdekel.

Válassz várost, majd küldd el érdeklődésedet/jelentkezésedet, hogy mielőbb részt vehess képzésünkön.

Miért válassz minket?

  • több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • szakképzett, segítőkész oktatók
  • online képzések