Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, Kézápoló és műkörömépítő online tanfolyam

Jelentkezz most!

Új típusú képzéseinkkel államilag elismert bizonyítványt szerezhetsz!

Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, Kézápoló és műkörömépítő online tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

500 000 Ft

Képzés típusa:

Szakképesítés

Szükséges iskolai végzettség:

érettségi

Ismerkedj meg a Sminkes és szempillaépítő, kézápoló és műkörömépítő képzéssel!

Most négyféle divatszakmát sajátíthatsz el egyszerre!

A Sminkes és szempillaépítő szakképesítés tanfolyam keretei között szerzett tudásodnak megfelelően képes leszel vendéged számára sminket készíteni és magas szintű műszempilla építési technikákat alkalmazni.

Miután megtervezted a sminkprofilt és elkészítetted a specifikus sminktervet, figyelembe véve a vendéged igényeit és stílusjegyeit, megalkotod az előre egyeztetett munkát.

Munkádat végezheted csapatban vagy önállóan, alkalmazottként vagy vállalkozóként, szolgáltató egységben vagy a megrendelő által igényelt más helyszínen.

Az OKJ-s szakmai képzéssel egyenértékű Kézápoló és műkörömépítő online tanfolyam keretei között szerzett tudásod által képes leszel az összes alapvető műkörömépítési és körömdíszítési technika, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzésére, kézápolásra, henna díszítésre, paraffinos és SPA kezelésre kézen, eszközök szakszerű használatára. Mindemellett, átadjuk a kézápoló és műkörömépítő szalon kialakításának és működtetésének ismeretét.

Az elméleti és gyakorlati képzés során egyaránt betekintést nyerhetsz a hagyományos és a legújabb műkörömépítési technikákba, szolgáltatást megalapozó élettani, anatómiai, szakmai, anyagismeretbe, melyet sokéves tapasztalattal rendelkező oktatóink tanítanak meg számodra!

Gyakorlatorientált képzések, profi mesteroktatókkal azok részére, akiket a hosszú évekig tartó, iskolarendszerű oktatás nem érdekel.

Válassz várost, majd küldd el érdeklődésedet/jelentkezésedet, hogy mielőbb részt vehess képzésünkön.

Miért válassz minket?

  • több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • szakképzett, segítőkész oktatók
  • online képzések