Smink tanfolyam

A tanfolyamot partnerünk a The Bright Academy szervezi

smink-tanfolyam
bruttó 39 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Manikűr tanfolyam

Köszönöm, hogy nálatok végezhettem el a műkörmös tanfolyamot, amiből nagyon sokat tanultam. Nem gondoltam volna, hogy online is meglehet tanulni, de minden percét élveztem és szerettem. Már mindenkinek én csinálom a körmét a családban :)

Beáta

Smink tanfolyam

Régóta dédelgetett álmom, hogy sminkes pályára lépjek, ezért diploma után alaposan utána jártam, hogy hol szeretnék tanulni. A tanfolyamnak minden percét élveztem, amiből rengeteg segítséget kaptam a szakmához. Hála nektek jó úton járok, hogy valóra váltsam a régi álmom és sminkes legyek. Bátran ajánlom mindenkinek!

Fruzsina

Szépségipari marketing tanfolyam

Ez tanfolyam az egyik legjobb döntésem volt, hisz rengeteg új ötlettel gazdagodtam. Amilyen marketing tanfolyamokon eddig részt vettem, azokon általános marketing tanácsok hangzottak el. Itt viszont minden le van fordítva a szépségipar nyelvére. Nagyon köszönöm!

Sz. Anita

Imádod a szép sminkeket? Irigykedve nézed a sminkes Youtube videókat? Szeretnél te is átváltozni, akár néhány perc alatt? Régóta szeretnéd tudni, hogy mi áll neked jól? Esetleg a reggel ötperces smink titkára vagy kíváncsi? Akkor ez a smink tanfolyam választ ad neked az összes smink talányra! A tanfolyam elvégzése után képes leszel a profi sminkeket készíteni önmagad és a barátaid számára, tehát garantáltan te leszel a sminkmester a családban! Felkészültél? Akkor vágj bele!

 

Ez a szakmai smink tanfolyam, azok számára készült, akik kacérkodnak a sminkes karrierrel,de még nincs merszük belevágni egy nagyobb lélegzetvételű, drágább tanfolyamba. Ez a részletes, minden igényt kielégítő smink tanfolyam segítségükre lesz abban, hogy eldöntsék, szeretnének egy belevágni a sminkes karrierbe!

 

sminkes-karrier

 

Válj a smink mesterévé!

A smink, lassan évezredek óta az önkifejezés egyik eszköze, a ruhák mellett. A nők (és gyakran férfiak is) az ősidők óta festik magukat. Az ősember a növények nedvével kente be az arcát, ma pedig gyakran látjuk a természeti népeket tetováltan vagy éppen testüket borító festékkel. Gondoljunk bele, Kleopátra vastagon, szénnel festett szemeibe, és vörös ajkaiba. A festékanyagot főként a virágok szirmaiból nyerték
Az ókorban a sápadt arcbőr volt az elterjedt, érdekes belegondolnunk, hogy maga a kozmetika szó a görög kozmetikosz kifejezésből ered, ami azt jelenti: szépíteni. A középkorban kevesebb figyelem fordult a szépítkezés irányába, divat a fehér bőr volt, amit nem ér nap.
A 19. században a nők inkább a gyöngeséget sugalló divatot követték, továbbra is a fehér bőr és a sápadtság volt. Igazi változást a 20. század hozott, az arckrémekkel és smink termékekkel, amelyek gyökeres változást hoztak a nők életében.

 

Az online sminktanfolyam előnye, hogy a saját tempódban haladhatsz nincs időkorlát. Ha valamit nem értesz, esetleg szeretnéd újranézni, megteheted, hiszen a videók és a tanfolyam anyaga örökké a tiéd marad. Ez a sminkes tanfolyam teljesen az alapoktól tanít meg mindenre, amit a sminkről tudnod kell. Minden smink alapja a megfelelő bőrápolás, majd ezt követik az alapozók különböző fajtái. De mindez mit sem ér, ha nem tudod mivel vidd fel a sminkedet, ezért megismertetünk az ecsetek különböző fajtáival. Ahhoz, hogy tudd kinek mi áll jól, tudnod kell az arcformákat és különböző a bőrtípusokat is. A tematikának köszönhetően az alapoktól halad a tanfolyam a nehezített terepig, így minden szükséges tudás a kezedben lesz, és bátran elkészíthetsz akár egy esküvői sminket is. Alap, könnyű nude sminkeket pár lecke után is el tudsz majd készíteni, egy kapkodós reggelen, akár fél kézzel is.

 

Az online sminktanfolyam extra face – chartokat is tartalmaz, amiken könnyedén gyakorolhatsz, ha kedved tartja. Természetesen megkérheted az egyik vállalkozó szellemű barátnődet is, hogy legyen a modelled. Pár alkalom gyakorlás után, bárkinek el tudsz majd készíteni alap és bonyolultabb sminkeket is, hidd el. Belevágnál? Légy te a smink igazi mestere!

 

smink-eszkozok

 

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

 • Azoknak, akik régóta szeretnének megtanulni profin sminkelni, de még nem volt eddig alkalmuk. 
 • Azoknak, akik kacérkodnak a sminkes szakmával, de nem akarnak hónapokig tartó képzésbe fogni. 
 • Azoknak, akik a beauty szakmában dolgoznak, és szeretnék bővíteni a tudásukat. 

 

Mire lesz szükséged a tanfolyam során?

 • A tanfolyam elkezdéséhez nem szükséges előképzettség, bárki elkezdheti legyen kezdő vagy haladó. 
 • Tollra, papírra és stabil internetkapcsolatra. 
 • Jó minőségű sminktermékekre, és egy önkéntes barátnőre akin lehet gyakorolni. 

Tanfolyam moduljai

 1. Modul 
  a. Bemutatkozás
  b. Bevezetés
  c. Sminkelés előtti bőrápolás
  d. Teszt
 2. Modul – Smink technikák
  a. A száj festése
  b. A szemöldök formázása
  c. A szempilla festése
  d. Műszempillák
  e. Az arc formázása
  f. Teszt
 3. Modul – Eszközök és termékek
  a. A megfelelő alapozó kiválasztása
  b. Bőrtípus és alapozó
  c. Sminkeszközök tisztítása
  d. Betegségek esetén hogyan járjunk el?
  e.Milyen eszközöket tartalmazzon a sminktáska?
  f. Milyen sminktermékeket tartalmazzon a sminktáska?
  g. Teszt
 4. Modul – Alap sminkek a gyakorlatban
  a.  Színelmélet
  b.  Nappali smink
  c.  Érett bőr sminkelése
  d. Esküvői smink tudnivalók
  e. Koszorúslányok, örömanyák és a násznép sminkelése
  f. Füstös szemsmink
  g. Parti smink
  h. Különböző korok sminkjei
  i. Gyakorlatok
  j. Érdekességek
  k. Teszt