Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@spiritakademia.hu e-mail címen.

Szépségipari marketing kisvállalkozóknak tanfolyam

A tanfolyamot partnerünk a The Bright Academy szervezi

bruttó 14.990 Ft Egyszeri összeg
bruttó 14990 Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Marketing stratégia tanfolyam szépségszalonoknak

Az szépségipar, az utóbbi pár évben az egyik legnagyobb léptékben fejlődő iparággá nőtte ki magát. Ez a szépségipari marketing kisvállalkozónak, olyan hiánypótló tudásanyagot biztosít a hallgatóknak, amit akár azonnal a tanfolyam során is hasznosíthatnak. A cél az volt, hogy egy olyan online tanfolyamot készítsünk, ami igazi marketing barkácskészletként szolgál számodra. Egyértelmű, hogy nem mindenki tud külön marketing szakembert alkalmazni, de ha elvégzed a tanfolyamot, nem is lesz rá szükséged, hiszen minden tudás ott lapul majd a zsebedben! Új ügyfeleket szeretnél szerezni? Esetleg a régieket visszacsalogatni? Vagy mindkettőt? Nem akadály, a tanfolyam segítségedre lesz minden esetben! Vértezd fel magad igazán használható tudással! 

One man show 

A kisvállalkozóknak sokszor nehezebb dolguk van, hiszen egyszemélyben pénzügyesek, marketingesek és hr feladatokat is végeznek. Nap, mint nap számos kihívással néznek szembe, a vállalkozás vezetésével kapcsolatban, ilyenkor nehéz még inspirálódni is egy - egy témában. Rátok gondolván készítettük el ezt a tanfolyamot, hogy bármikor előkapjátok a tarsolytokból. Olyan tudásanyagot szeretnénk átadni, ami mankóként szolgál majd a mindennapokban és bármikor vissza tudsz térni inspirálódni. 


szepsegipari-marketing-kisvallkozoknak-tanfolyam-2

Légy Te a főnök!

A szépségipari marketing kisvállalkozóknak olyan tudást biztosít számodra, amellyel akár egyedül is nekiállhatsz vállalkozásod fejlesztésének. Olyan marketinges mesterfogásokat gyűjtöttünk össze, ami komoly versenyelőnyt jelent majd a vállalkozásod és te magad számára is. Ha eddig úgy érezted képtelen vagy lépést tartani az éppen aktuális trendekkel, akkor ez az online tanfolyam segít majd számodra naprakésznek maradni. A tanfolyam elvégzése után ösztönösen tudod majd mit kell tenned, és akár a self branding is magától működik. A tanfolyam olyan vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos ötleteket ad majd, amit akár rövid akár hosszú távon is hasznosíthatsz! A tanfolyam elvégzése után te is tudsz majd marketinges szemszögből a vállalkozásodra tekinteni. 

Online és offline tippek 

Ez a szépségipari marketing kisvállalkozóknak nem pusztán online ismeretekre korlátozódik, jelentős offline tudásanyagot is tartalmaz. A tananyag abban segít majd, hogy más szemmel tekintsd magadra és a versenytársaidra is egyaránt. Minden fejezetben találsz majd technikai segédanyagot is. A szépségipari marketing elméleti és gyakorlati tudást is biztosít.


szepsegipari-marketing-online-offline-tippek

Kerülj lépéselőnybe!

Ez a tanfolyam akkor jó választás, ha úgy érzed megrekedtél egy kicsit és nem tudod merre tovább. Ha úgy érzed, jól lenne egy mankó vagy segítség, a vállalkozásod vezetéséhez. A tanfolyam célja, hogy új ismereteket adjon, legyen az e-mail marketing, social media vagy éppen offline marketing eszközök. Hidd el, egy idő után rájössz, hogy beépítetted a mindennapokba és fel sem tűnik, hogy amit éppen csinálsz az bizony marketing! 

Miről szól a tanfolyam? 

A szépségipari marketing tanfolyamban olyan eszközöket és metódusokat adunk a kezedbe, amelyekkel új vásárlókat szerezhetsz vagy éppen régieket csalogathatod vissza. A tanfolyamban az alapoktól indulva szerezhetsz új tapasztalatokat és ismereteket, mindezt azért, hogy a vállalkozásod még virágzóbbá váljon. Tanulsz az e-mail marketing fontosságáról, különbözö online és offline marketing csatornákról, és olyan tippeket adunk, amikkel garantáltan piacvezetővé válhatsz. 

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

 • Szépségipari dolgozóknak, akik szívesen fejlesztenék magukat marketing és vállalkozásfejlesztésből. 
 • Azoknak, akik úgy érzik, hogy szeretnének személyre szabott tanácsokat kapni. 
 • Azoknak, szeretnék még elkölezettebbé tenni ügyfeleiket és új ügyfelek szerezni.

 

Mire lesz szükséged a tanfolyam során?

 • Nem szükséges előzetes szaktudás, vagy előképzettség. 
 • Papír, toll és stabil internetkapcsolat szükséges. 

Tanfolyam moduljai

 1. Modul - Online marketing az alapok
  a. Bevezetés
  b. Hogyan működik az online marketing?
  c. Social media marketing
  d. Online marketing csatornák típusai
  e. Online marketing csatornák különböző típusai
 2. Online marketing a gyakorlatban
  a. Egyes csatornák hatékony használata - E-mail marketing
  b. Google Business - Légy látható
  c. Offline marketing tippek
  d. Üzleti Facebook oldal létrehozása
  e. Fontos beállítások
  f. Üzleti Instagram oldal létrehozása
  g. Közösségi média marketing
  h. Tartalommarketing
  i. Partnermarketing
 3. Weboldal, márkaépítés, vizuális tartalom
  a. Hogyan építsd fel a weboldalad?
  b. Tartalomgyártás 1.0
  c. Profi fotók és videók készítése
  d. Hogyan szerezz új vevőket?
  e. Márkaépítés
  f. Vizuális tartalom tedd/ne tedd