Sportszervező munkatárs szakképesítés képzés

Jelentkezz most!

Új típusú képzéseinkkel államilag elismert bizonyítványt szerezhetsz!

Sportszervező munkatárs szakképesítés képzés elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

199 000 Ft

Képzés típusa:

Szakképesítés, Szakképesítés (távoktatás)

Szükséges iskolai végzettség:

érettségi

Ismerkedj meg Sportszervező képzésünkkel!

Sportszervező képzésünket sikeresen teljesítve, képes leszel ellátni a versenyek előkészítésével, lebonyolításával kapcsolatos feladatokat – ezek például a szakmai egyeztetés, forgatókönyv elkészítése, egészségügyi szolgálat igénylése, közreműködők biztosítása és tevékenységük megszervezése – és az utómunkálatokat. Edzőtáborokat, sportversenyeket, sporthoz és rekreációhoz kapcsolódó rendezvényeket és egyéb sportrendezvényeket szervezel. Koordinálod a rendezvénnyel kapcsolatos marketing feladatokat.

Közreműködsz sportszervezetek, sportszövetségek szakmai feladatainak ellátásában, működésének biztosításában. Részt veszel a sporttevékenység fejlesztését szolgáló projektek előkészítésében, lebonyolításában. Közreműködsz a tevékenységeddel összefüggő jogi és igazgatási feladatok ellátásában, ezek például egyeztetések, programok, engedélyek, nyilvántartások, jelentések, költségvetés stb.

A Sportszervező tanfolyam célja olyan szakember képzése, aki a sport legkülönbözőbb területén alkalmazható tudással, megfelelő gyakorlati tapasztalattal kimagasló szakmai teljesítményre képes. Mind a professzionális sport szervezésének, mind a szabadidő sport szervezésének területein fontos szerepet tölt be. Erősíti az adott sport- szervezet szakmai és gazdasági területét, valamint közreműködik az egészséges életmód szemléletének kialakításában, megerősítésében, ami társadalmilag nagyon értékes és hasznos.

A sporthoz kapcsolódó szakmák, mint a sportszervező munkatárs szakma támogatja a magyar sportélet előrelépését. Olyan sportágazati humán erőforrás-fejlesztésre, tudás és szakértelem átadására összpontosít, amely kulcsszerepet kap a nemzet egészséges testi és lelki fejlődésében. Közreműködve ezzel nemcsak a magyar sport társadalmi, gazdasági és kulturális jövőképének, hanem a mindenkori társadalom életmódjának, életminőségének, egészségtudatos szemléletének alakításában.

Életed a sport? Legyen ezentúl a hobbid a munkád!

Küldd el érdeklődésedet/jelentkezésedet, hogy mielőbb részt vehess tanfolyamunkon!

Miért válassz minket?

  • több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • szakképzett, segítőkész oktatók
  • online képzések

Sportszervező munkatárs szakképesítés képzés képzésünket partnerünk (a/az) Alfa Kapos Képző Központ Kft. szervezi.