Művészeti és médiafotográfus – fotós szakképesítés tanfolyam

Jelentkezz most!

Új típusú képzéseinkkel államilag elismert bizonyítványt szerezhetsz!

Művészeti és médiafotográfus – fotós szakképesítés tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

350 000 Ft

Képzés típusa:

Szakképesítés, Szakképesítés (távoktatás)

Szükséges iskolai végzettség:

érettségi

Ismerkedj meg Fotós tanfolyamunkkal!

Képző- és iparművészeti munkatárs – Művészeti és médiafotográfus – tanfolyamunkat sikeresen teljesítve, képes leszel érzéseid, gondolataid, véleményed a fotográfia és egyéb képrögzítésre alkalmas eszközök segítségével kifejezni. Felhasználod a hagyományos és a digitális forráskutatás lehetőségeit. A fotográfia és más képrögzítő technikák történetéről, elméleteiről és tendenciáiról szerzett ismereteid hozzásegítenek ahhoz, hogy saját ötleteid vagy a megrendelő igényeit önálló koncepció kialakításával, tervezői gondolkodásmóddal, kreatív hozzáállással, magas szakmai színvonalon valósítsd meg.

A művészeti és médiafotográfus tanulmányai során alapos szakmai, művészi és művészettörténeti ismereteket sajátít el. Képes tájékozódni a szakma legújabb törekvéseiről, a fotográfiai és egyéb audiovizuális nyelvi és technikai eszközök és eljárások változásáról.

Folyamatosan bővülő ismereteid alkotói és alkalmazott munkádban az álló- és a mozgóképi műfajok különböző területein egyaránt helyesen alkalmazod. Ismered a piaci elvárásokat, a társadalmat foglalkoztató kérdésekre való reflektálás különböző módjait. Tisztában vagy a prezentációs, installációs, archiválási lehetőségekkel és módszerekkel.

Egy szép fotó számos emléket tud visszaidézni. Fotográfusként ez lesz a Te küldetésed. Emlékeket létrehozni a lehető legjobban megkomponált formában! Mindig képesnek kell, hogy legyél felismerni, elkapni, megörökíteni a pillanatot, hogy a fénykép tulajdonosa bármikor csillogó szemekkel vehesse azt újra elő.

Mindenki számára ajánljuk tanfolyamunkat, aki szívesen foglalkozna fotózással, akár hobbi, akár professzionális szinten. Ha elvégzed ezt a képzést, ezután mindig keresni fogod a pillanatot, hogy egy tökéletes fotót alkothass.

Küldd el érdeklődésedet/jelentkezésedet, hogy mielőbb részt vehess tanfolyamunkon!

Miért válassz minket?

  • több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • szakképzett, segítőkész oktatók
  • online képzések

Művészeti és médiafotográfus – fotós szakképesítés tanfolyam képzésünket partnerünk (a/az) Alfa Kapos Képző Központ Kft. szervezi.